Läs igenom Köpinformationen och lämna gärna en intresseanmälan med dina uppgifter samt vad Du erbjuder för hem om Du är intresserad av en Ullbodens-valp.


Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

PLANERAD PARNING VÅREN 2023

På Dess nästa löp som förväntas bli under våren 2023 så hoppas vi på att få till en lyckad parning med Norra Vägens Bark. Mer information om Bark kommer när det närmar sig.

Är du intresserad av valp från denna spännade kombination- fyll i formuläret på denna sidan.

💜 Presentation av Dess 💜


~GK VALLH PR Qulans Dess~
REGV1295/2018
HD: A
ED: 0
HD-index: 105
Ögon: UA 11/8 -22
CEA/IGS: Clear
TNS/SN: Clear
MDR1/GG/NCL: Clear
Raine syndrome: Clear
Vikt: 17-18 kg


Dess är en inlånad tik som jag har haft på träning hos mig under sommaren. Hon har gått från att inte kunna höger/vänster till att genomföra Godkänt Vallhundsprov på ca 6 veckor.
Hon är en otroligt enkel, lyhörd och samarbetsvillig hund både i vardagen och i arbete. Dess är vänlig och kärleksfull mot allt och alla och har inget resursförsvar eller rädslor. Har en tydlig på-/avknapp och myser mer än gärna i soffan när hon inte jobbar. Går lös överallt och har inget viltintresse. Van vid andra hundar, katter, barn och maskiner.
I arbete har hon naturliga utgångar och mjuka upptag men har ändå lätt för att få igång djuren och har inga låsningar. Hon är otroligt öppen för kommunikation och lös i flankerna, lagom mycket eye och en stor portion uthållighet och arbetsvilja.
Driver och föser självständigt mindre och större flockar och reagerar blixtsnabbt och stoppar när enstaka djur försöker bryta sig ur flocken. Hon har fått göra det mesta arbetet i sommar på min besättning på ca 100 får.
Gått några gånger på nöt men föredrar att jobba på får.


Jag förväntar mig att Dess kommer att bli en fin mamma och att hon nedärver sin innerliga kärleksfullhet och samarbetsvilja.